18-09-13 - 

iTunes kaart 10 euro

In dit nieuwsbericht lees je meer over de iTunes kaart 10 euro. Deze iTunes kaart met een tegoed van 10 euro heeft nooit als fysiek product in de winkel gelegen. Echter is 10 euro iTunes tegoed wel online verkrijgbaar geweest. Inmiddels is dit niet meer het geval en heb je als alternatief de iTunes kaart met €15 aan tegoed. Het tegoed kun je na aankoop besteden in de App Store, Mac Store en iBookstore!

Van de iTunes kaart 10 euro naar 15 euro

Het bedrag van €10 was exclusief verkrijgbaar op iTuneskaart.nl. Dit kleine bedrag was natuurlijk ideaal voor de aanschaf van (meerdere) goedkope aankopen. Voor al je kleine en goedkope aankopen kun je vanaf nu de iTunes kaart van €15 gebruiken! Het verschil van vijf euro lijkt groot, maar dit valt reuze mee. Misschien houd je na een aankoop nog wat tegoed over, maar dat is geen enkel probleem omdat het tegoed onbeperkt geldig is. Ook blijf je het voordeel houden van eenvoudig en snel bestellen wanneer jij wilt.

Je iTuneskaart 15 euro bestellen bij iTuneskaart.nl

Het bestelproces gaat bij iTuneskaart als vanouds. Je klikt simpelweg op de button onder dit nieuwsbericht. Vervolgens selecteer je het bedrag van 15 euro en doorloop je het bestelproces. Inmiddels weet je misschien ook al dat je de iTunes Gift Card als cadeau kunt geven door de optie “iTunes kaart(en) als cadeau te selecteren bij de eerste stap van het bestelproces. Een meer uitgebreide uitleg vind je in het iTunes Gift Card cadeau geven nieuwsbericht. Na een succesvolle bestelling zie je de iTunes code direct op het scherm, waarna je direct je Apple tegoed kunt opwaarderen via de iTunes Store of de App Store.

Kortom, in plaats van de iTunes kaart 10 euro, koop je vanaf nu de iTunes kaart 15 euro op iTuneskaart.nl.

iTunes kaart kopen


Terug naar het overzicht