18-09-13 - 

iTunes kaart 10 euro

Onze klantenservice krijgt regelmatig vragen over de iTunes kaart 10 euro, terwijl deze iTunes Gift Card niet in fysieke vorm bestaat. Dit blijkt bijvoorbeeld ook uit het feit dat deze iTunes kaart van 10 euro niet verkrijgbaar is in de winkel. Het goede nieuws is, is dat deze iTunes kaart met een tegoed van 10 euro wel exclusief verkrijgbaar is via iTuneskaart.nl. Om alle onduidelijkheid rondom het wel of niet bestaan van dit bedrag aan iTunes tegoed weg te nemen, hebben we alle informatie over deze iTunes Gift Card 10 euro op deze pagina verzameld.

iTunes kaart 10 euro

Het bedrag van 10 euro lijkt een logisch bedrag als je naar andere bedragen aan tegoed bij bijvoorbeeld beltegoed kijkt. Bij een zoekopdracht via Google wordt al duidelijk dat de iTunes kaart 10 euro weinig relevante zoekresultaten oplevert. Dit is ook niet gek, omdat de iTunes kaart met een bedrag van 10 euro aan tegoed erop niet als fysieke kaart bestaat. Als je zoekt op iTunes Gift Card 10 euro komen er wel twee afbeeldingen met een iTunes kaart met het cijfer 10 naar voren. De eerste afbeelding met 10 erop, is een iTunes kaart met een tegoed van 10 dollar. De andere afbeelding is inderdaad een iTunes kaart met een tegoed van 10 euro, welke in Duitsland is uitgegeven. Deze iTunes kaart kun je echter niet gebruiken om het tegoed voor de Nederlandse iTunes of App Store op te waarderen. iTunes Gift Cards worden namelijk per land uitgegeven.

iTunes kaart 10 euro exclusief bij iTuneskaart.nl

Mede door de vragen van velen van onze klanten heeft iTuneskaart.nl haar best gedaan om een bedrag van 10 euro aan iTunes tegoed via de webshop aan te bieden. En met succes. Vanaf nu kun je de iTunes kaart 10 euro eenvoudig en snel online kopen via iTuneskaart.nl. Hierdoor is het eindelijk mogelijk om een iTunes Gift Card aan te schaffen met een tegoed van 10 euro aan iTunes tegoed erop. Dit kan eenvoudig door op de link hieronder te klikken. Vervolgens selecteer je het bedrag van 10 euro aan iTunes tegoed, en doorloop je het bestelproces. Na de bestelling zie je de iTunes code direct op het scherm, waarna je direct je Apple tegoed kunt opwaarderen via de iTunes Store of de App Store.

Bestel direct een iTunes kaart!

Bestel


Terug naar het overzicht